Navalni comença una vaga de fam perquè pateix “tortura amb privació de son”

L'opositor rus diu que per a Putin "la vida d'un pres val menys que un paquet de tabac"

L’opositor rus Alexei Navalni ha anunciat aquest dimecres que ha iniciat una vaga de fam fins que la presó on es troba permeti que el visiti un metge. A través de les seves xarxes socials, Navalni ha subratllat que és una exigència que “obeeix la llei”. “Tinc el dret a trucar un metge i a tenir medicaments. No em donen ni una cosa ni l’altra”, ha criticat l’opositor rus. En la mateixa publicació, Navalni ha explicat que a la presó el “torturen amb privació de son” perquè el desperten vuit cops durant la nit. “Aquesta és la regió de Vladimir (Putin). La vida d’un pres val menys que un paquet de tabac”, ha denunciat Navalni.

Comentaris

  Català 01/04/2021 9:25 am
  A ricard: No, company. A les democràcies(?) europees ja els va bé aixó. Que vegin tots els que els pasa als que no fan bondat , volen anar per les seves i no obeeixen als que manen.
  Observador 01/04/2021 8:37 am
  I tovaritx Putin fregant-se les mans de satisfacció. Navalni morirà de fam i una nosa menys. Com els va pasar a aquells dos vaguistes de fam que tingué Margaret Thatcher.
  Ricard 31/03/2021 7:52 pm
  Gràcies a la cua de palla amb els hostatges catalans la Federació Russa es inatacable pel que fa a Navalni. Merkel, Macron, Draghi, aquest és el soci Castella tan meravellós que teniu, una berruga pudenta dissimulada entre les democràcies liberals, que ensorra la credibilitat de la política exterior europea. Rucs!
  Pepet de Vallmanya 31/03/2021 7:17 pm
  Que aprengui a viure de l'humitat de les parets com el gUSAnu-cubanu Guillermo Fariñas !

Nou comentari