Yurena presenta la seva xicota

Inmaculada Poveda revela que també va ser parella d'Aída Nizar

Bomba de Yurena! La intèrpret de la mítica cançó ‘No cambié’ ha decidit presentar la seva nova xicota en públic. A la redacció de ‘Viernes deluxe’ van arribar unes imatges en les quals es veia a Yurena en actitud molt apassionada amb una dona morena. En la intimitat del reservat d’una discoteca es veu com Yurena es deixar anar i es menja a petons i carícies amb aquesta misteriosa dona.

I per això aquest divendres va anar al programa de Telecinco, per explicar que es tracta d’una fan valenciana que, després d’una actuació de la cantant en una coneguda sala, es va interessar per conèixer-la. No van trigar a saltar les espurnes entre elles i és que, tal com ha explicat l’artista, està molt il·lusionada amb aquesta nova relació que comença i que li obre un món de possibilitats: “Ens estem coneixent, és una noia molt agradable i molt simpàtica, hem quedat demà per a passar el dia juntes”.

Inmaculada Poveda, que així és com es diu la nova parella de Yurena, ha aparegut per sorpresa al plató de ‘Viernes deluxe’ per a deixar-li clar a la cantant que les seves intencions amb ella són sinceres i que va de debò amb en la seva relació: “Yurena és preciosa, és una dona meravellosa i m’encanta”.

Yurena amb Inmaculada Poveda | Telecinco

No obstant això, tot saltava per l’aire quan Víctor Sandoval reconeixia a l’instant a la valenciana: “Tu vas estar sortint fa anys amb Aída Nízar“. Inmaculada es quedava a quadres per la informació i Yurena més encara: “Jo no tenia ni idea d’això”. Inmaculada, efectivament, va estar amb Aída Nízar l’any 2010 i la veritat és que la seva relació no va acabar del tot bé.

“Em vaig adonar que estava molt penjada. Jo no sóc una estreta, però tampoc una bruta. Ella és una persona molt bruta. Em posava, molt. Encara que la primera vegada que la vaig veure nua vaig veure que era molt lletja. No té un cos bonic, els pits els té molt caiguts, el cul molt rar i molt ample malgrat les operacions que s’ha fet (…) En la relació dominava ella, em va demanar que li comprés un vaixell perquè jo no soc rica, però tinc diners per la meva feina, els meus negocis. Sexualment li agrada tot allò que és denigrant, que l’escupeixin i coses així… No usàvem juguets perquè ella és masoca perduda”.

Comentaris

    M'importa una merda 29/05/2021 11:20 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer els paràsits de l'altiplà que hem de mantenir

Nou comentari