El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Testimoni colpidor de l’exdona de Carlos ‘El Yoyas’: “Em va donar una pallissa davant del nostre fill de 3 anys”
  • CA

Carlos Navarro, conegut públicament com El Yoyas, ha estat condemnat a sis anys de presó per ser autor de set delictes, sis d’ells consumats contra la seva exdona Fayna -també exconcursant de Gran Hermano– i els seus dos fills en comú. Pocs dies després de conèixer la sentència, en la qual se l’obliga a pagar 8.000 € a l’exdona i 4.000 € als fills, Fayna ha concedit una entrevista a Lecturas en la que relata l’infern que ha passat al seu costat.

L’han condemnat per maltractament i li han tret la custòdia del nen petit durant quatre anys, una sentència que arriba tres anys després de la separació de la parella: “L’amor cap als meus fills va ser el que em va fer trencar amb Carlos. No podia permetre que veiessin allò. No estic contenta amb la condemna, per això. Hi ha tristesa i molt de dolor. Vaig sentir alleugeriment en veure que tot ha acabat, però no puc odiar-lo”.

Per tal de donar ales a altres dones en la mateixa situació, denuncia tot el que va viure amb ell: “La primera vegada que em va donar una pallissa, el meu fill de tres anys em va intentar defensar. La meva filla gran, que només tenia 7 anys, em va demanar diverses vegades que el denunciés. Em va dir que sempre li deia que no tornaria a passar, però que acabava passant”.

Fayna i Carlos, en una fotografia d’arxiu durant una entrevista en un programa de televisió / Telecinco

Fayna assegura que va conviure amb molt dolor per culpa de les contínues vexacions que patia per part de la seva parella: “Em prohibia coses, com per exemple anar a rentar el cotxe. Em deia que quan el rentava posava postures i que tots els nois s’escalfaven. Jo pensava que era gelós perquè m’estimava…”.

Un testimoni molt dur que espera que ajudi a què altres dones obrin els ulls i denunciïn els seus maltractadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa