Ylenia Padilla ataca al col·lectiu LGTBIQ+: “Malalts, naixeu malament”

“Em fa bastant vergonya en el que esteu convertint el país”, afirma

Ylenia Padilla ho ha tornat a fer. Ha tornat a generar polèmica amb unes declaracions, però en aquest cop ha fet un pas més enllà i ha atacat al col·lectiu LGTBIQ+. Ho ha fet en un vídeo en directe publicat a les stories del seu Instagram, on darrerament criticava fortament excompanys seus televisius, i programes com ‘Sálvame’. De fet, també porta setmanes manifestant-se en contra de la llei trans, i dient que les dones trans no són dones com ella. Això ha provocat que certes persones carreguin contra ella, fet que ha desencadenat aquestes polèmiques declaracions contra tot el col·lectiu LGTBIQ+.

“Em dieu que hi ha dones amb penis i home amb cony. A mi això em fa vergonya, i sou uns infeliços que viviu amb el sentiment que sou una cosa que nou sou”, ha començat dient Ylenia. “El que ha pasat és que el ‘maromos’ es creuen en el dret de deixar anar odi contra les dones. Per a mi sou homes”, ha dit referint-se a les dones transsexuals. “Si tu ets lliure de dir-me ionqui, jo soc lliure per dir-te ‘maromo’”, ha insistit.

Ylenia Padilla | Telecinco

Es queixen que estan matant als gais, i a les dones també ens maten totes les setmanes! I a més, els gais hi participeu, sou còmplices”, afirma, i continua: “A tots els de la bandera aquesta, què fem? Els enviem a prendre per cul perquè els agradi o què?”, pregunta Ylenia a les persones que l’estan veient en aquest moment en directe a través d’un live d’Instagram. “Ja n’hi ha prou de normalitzar aquesta merda, gentussa de merda (…) Em fa bastant vergonya en el que esteu convertint el país“, afegeix.

“Malalts”, “naixeu malament”, són altres de les paraules que Ylenia li dedica a aquest col·lectiu que porta anys lluitant perquè se li reconeguin els seus drets i la seva llibertat d’estimar. En el vídeo es mostra en contra de la llei trans i, de fet, tot el que diu podria considerar-se com un delicte d’odi.

Però els atacs de Ylenia no van en genera, sinó que també entra en una guerra personal contra la monologuista, youtuber i col·laboradora televisiva Elsa Ruiz: “Qui està pitjor? Tu, que et penses que ets una dona, o jo? Per a mi, ets un home. Maromo”.

Comentaris

    Raul 13/10/2021 1:50 pm
    Ella si que nació mal. Por cierto, donde ejerce ella ?

Nou comentari