El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Graset sorprèn amb la seva entrevista més íntima i curiosa
  • CA

Xavier Graset és una de les cares més conegudes del 3/24. El presentador està al capdavant de l’espai nocturn des del 2015, tot un èxit tenint en compte que no és fàcil mantenir-se en antena tant de temps seguit. El català ha volgut mostrar la seva cara més divertida i espontània en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio que ha agradat molt. Ha fet un repàs a la seva trajectòria professional, la que és més extensa del que molts sabien: “A l’estiu treballava a les platges de la Costa Daurada recollint els cubells de brossa que deixaven els turistes a la platja. També vaig fer de carter amb 12 anys i vaig repartir bombones de gas butà“.

Sorprenentment, es descriu com un fan de la vida nocturna i la festa: “Només vivim una vegada, alegria i que duri. M’agrada conèixer a gent i m’agrada molt riure. M’agrada la nit i la música cubana, així com també l’electrònica. Sóc fidel al Sónar cada any”. Això sí, reconeix la vida li va canviar radicalment quan la dona va quedar-se embarassada de bessons: “Quan vaig veure que a l’ecografia n’hi ha dos, em vaig marejar”. Precisament sobre ells, un nen i una nena que acaben de fer 12 anys, ha reconegut que s’ha perdut moltes coses per culpa de la feina: “Sort n’he tingut de la meva dona… Perquè sí, on hi passo més hores és a l’AP7 mentre faig el camí de Reus fins a Sant Joan Despí”.

En l’entrevista afegeix més informació personal, també sobre els seus hàbits: “Dormo poc, unes 5 hores. Quan acabo el programa estic excitat i necessito un temps de descompressió. Ara bé, a les 7 em desperto per seguir l’actualitat d’allò que vam deixar en acabar el programa”, explica. Una vida intensa, però excitant i divertida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa