El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Willy Bárcenas, indignat: “El PP em fa fàstic perquè ha intentat enfonsar la vida del meu pare”
  • CA

Willy Bárcenas ha estat l’últim entrevistat de Jesús Calleja en el seu programa. Junts han anat fins a Islàndia en un viatge que el fill de l’extresorer del PP ha aprofitat per deixar clar què pensa sobre les condemnes dels seus pares.

El vocalista de Taburete assegura que visita la mare a presó un cop per setmana i que al pare el veu cada quinze dies. És ell l’encarregat de pagar els advocats, el que ha canviat la seva vida radicalment. Visiblement indignat i molt enfadat, el jove carrega contra el partit del seu pare: “Han intentat enfonsar la vida del meu pare. Òbviament, guardo rancor al PP i no li puc tenir més fàstic. El PP i el PSOE són partits corruptes i m’enfada la corrupció. Jo no sospitava res de tot plegat. Però quan vaig veure la signatura i la lletra, sabia perfectament que aquells papers eren del meu pare. El que més ràbia li fa al meu pare és que condemnessin a la meva mare, la culpa el crema per dins”.

Unes sentències que considera que són massa llargues: “Amb quatre anys i mig complerts a dins de presó i amb tots els diners i les propietats requisades… Jo crec que ha pagat, de sobra, el seu deute. És desmesurada aquesta condemna. La meva mare, per la seva part, mai no reconeixerà que és culpable perquè no sabia absolutament res. Ella no sabia res i es va quedar molt sorpresa, igual que jo”.

El cantant té molts detractors, el que no li preocupa: “Diuen que al meu grup l’han pagat tots els espanyols? Això és una cosa que em toca molt els ous. És fals! Quan Taburete va sortir, el meu pare feia un any i mig que era a presó i teníem tots els comptes bloquejats. No teníem ni un euro. En aquella època vaig haver de treballar de monitor i vivia amb un sou de 200 € setmanals”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FUERA LA OLIGOCRACIA a maig 24, 2021 | 21:39
    FUERA LA OLIGOCRACIA maig 24, 2021 | 21:39
    Que tu padres es corrupto pues a la carcel.
  2. Icona del comentari de: Donec Perficiam a maig 25, 2021 | 12:40
    Donec Perficiam maig 25, 2021 | 12:40
    Aquest article s'ha publicat per tal que ens n'adonem que aquesta gentussa no té neurones vives? o perque riguem/o plorem una mica? (que el fill de Bárcenas es queixi del PP té pebrots...demostra quina mentalitat tenen aquesta gent i en quin planeta viuen, per descomptat el nostre no...).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa