El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta Mangriñán, atacada: “M’esteu insultant per dir que tenia anorèxia”
  • CA

Violeta de ‘Supervivientes’ va voler sincerar-se amb els seus seguidors a Instagram i va confessar que havia tingut problemes amb el menjar molt greus. Molts van aplaudir la seva transparència i valentia, però d’altres ho han fet servir com a excusa per seguir criticant-la amb més vehemència. Precisament això és el que ha denunciat en el seu últim post, el que ha aprofitat per demanar respecte i comprensió.

“Fa dos anys i mig em vaig obsessionar amb el menjar i això em va portar a fer moltes ximpleries. Ara bé, em penedeixo d’haver compartit públicament el problema que he tingut amb aquesta malaltia. Ho va explicar pensant que la gent m’entendria i que sabria apreciar el valor de compartir-ho. Què il·lusa”, explica.

I és que tot ha anat pitjor des que ho va revelar: “Lluny d’això hi ha gent que m’insulta i jutja diàriament. I jo que sàpiga tenen de jutges el mateix que Avilés de periodista o jo de monja. Res. En fi, maleïda hora“. 

Violeta plora en el vídeo de Mtmad

El problema? Que considera que la gent la criticarà faci el que faci: “Si engreixes, et jutgen. Si aprimes, et creuen malalta. Si vesteixes bé, ets vanitosa. Si vesteixes malament, ets descuidada. Si plores, fas pena. Si dius el que penses, ets arrogant. Si et justifiques, ets problemàtica. La gent només sap criticar, així que no importa. Segueix sent el que ets i deixa que els altres parlin”. 

Problemes de les influencers, que demanen més comprensió i empatia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa