El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta de ‘Supervivientes’, en tractament: “Torno a tenir anorèxia”
  • CA

Violeta Mangriñán és una de les concursants de Supervivientes que més ha fet parlar des que acabés el concurs. Transparent i amb caràcter, els fans segueixen tot el que va fent gràcies al seu Instagram. Allà ho explica tot, mentre que el canal que té a Mtmad el fa servir per tractar els temes més delicats.

La jove ha volgut aprofitar aquest aparador mediàtic per fer una confessió que espera que ajudi a altres persones i també a ella mateixa: “Tinc un problema i el primer pas per solucionar-lo és reconèixer-lo. Sí, torno a tenir anorèxia“. 

“No sóc una malalta terminal ni molt menys. Normalment intento menjar sa de dilluns a diumenge, però un dia em salto la dieta. El dia que ho faig em sento molt malament, fins al punt que després estic dos o tres dies sense menjar absolutament res. És el meu xicot qui em diu que pari, que necessito ajuda”, reconeix molt avergonyida.

Violeta, preocupada / Mtmad

La col·laboradora se sent malament amb si mateixa, per la qual cosa ha començat a acudir a teràpia amb un psiquiatre especialitzat: “Necessito algú que es posi en la meva situació. Sé que no passa res si un dia menjo un gelat, però no ho puc evitar… L’endemà em sento molt malament. I em fa vergonya explicar això, perquè em costa compartir les meves debilitats o els meus draps bruts. Però em passa això i he buscat ajuda perquè no puc continuar així“. 

Ràpidament ha començat a rebre missatges d’ànims, un suport que necessita molt enmig d’aquesta lluita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa