El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta Mangriñán reconeix tenir un problema amb el menjar: “No estic bé”
  • CA

Violeta Mangriñán ha aprofitat aquest confinament per reflexionar i obrir-se en canal davant dels seus seguidors. La col·laboradora de televisió ha tret a la llum un dels episodis més durs de la seva vida, un tema que reconeix que sempre li ha fet molta vergonya: els problemes alimentaris

“Tot va començar fa dos anys i mig. Sempre he estat una noia prima, però vaig tenir un desordre hormonal i vaig engreixar set kg”, explica. Un canvi físic que coincidia amb la seva estrena a televisió, el que va donar ales als seus detractors per criticar-la cruelment. Això què va provocar? Que Violeta comencés a fer “algunes bogeries”: “Em fa mal. Fa dos anys i mig que pateixo això i és molt fotut”.

El problema és que es mirava al mirall i no s’agradava: “No em veia bé, em vaig inflar. Em veia un monstre i vaig patir una petita depressió. Vaig haver de rebre ajuda professional i encara avui tinc recaigudes… Es va convertir en una obsessió que em va forçar a fer moltes ximpleries. Un dia vaig anar a berenar amb Oriana i Yasmina i em vaig menjar un pancake. Em vaig posar a cridar, vaig anar al gimnàs i vaig estar tres dies sense menjar. No estava bé”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Una publicación compartida de ??????? (@violeta_mangrinyan) el

La noia explica que va demanar ajuda: “Ara entenc que és necessari menjar per viure. Encara hi ha vegades que tinc problemes, ho pateix la meva família i la meva parella. Ara em veig bé i guapa, estic millor malgrat recaigudes. Hem de ser valentes i demanar ajuda. Estic orgullosa de mi mateixa perquè ho estic superant”. 

Una confessió que espera que ajudi a altres persones que sentin el mateix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa