El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta, farta de les crítiques: “Aquí teniu la llista amb els meus retocs”
  • CA

Violeta Mangriñán està farta que desenes de seguidores la critiquin cada dia per culpa del seu físic. L’acusen d’estar obsessionada amb la cirurgia estètica i consideren que es retoca “massa”, el que té indignada la concursant de ‘Supervivientes’. No vol callar més, per la qual cosa ha aprofitat l’aparador que li concedeix el canal a ‘Mtmad’ per dirigir-se als seus detractors directament: “Els meus haters em diuen “polioperada” o em diuen que acabaré en el contenidor de plàstic. Moltes noies em retreuen que tinc els llavis operats i després elles els tenen encara més gruixuts que jo. És la meva decisió, la meva vida, la meva cara. Faig el que em dona la gana. Avui faré callar més d’una. A vegades no tot és el que hom creu o s’imagina”.

Molt contundent i enfadada, Violeta deixa clara una qüestió només començar: “Cirurgia com a tal només me n’he fet una. El setembre del 2017 em vaig operar el pit i ja està, tota la resta només són retocs”. I a partir d’aquí, passa a enumerar tot el que s’ha fet per tal d’acabar amb les acusacions: “Amb làser em trec les taques de l’acne, em poso Botox per no forçar la mandíbula quan dormo i també als llavis perquè m’agrada que siguin gruixuts. M’he extret greix de les galtes perquè se’m vegi la cara més prima, sí”. 

Violeta explica quines operacions s’ha fet / Mtmad

Ara bé, assegura que no és cert que s’hagi retocat el nas ni que s’hagi retocat els pòmuls. I sobre els rumors que s’ha operat el cul? “Tampoc no m’he posat res en el cul per augmentar-lo. És natural. Només m’he punxat silici perquè el cul es faci més dur, el que aconsegueixes si ho combines amb radiofreqüència”.

Com acaba? Amb un missatge dirigit als més crítics: “Totes aquelles persones que em critiquen i em pregunten per què faig aquestes coses… Ho faig perquè em dona la gala i m’és igual el que digui la gent”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa