El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta Mangriñán, atemorida: “Han vingut dos assetjadors a casa meva”
  • CA

Violeta Mangriñán ha compartit amb els seus seguidors el malson que ha viscut aquestes últimes hores. La concursant de ‘Supervivientes’ i col·laboradora habitual de diferents espais de Telecinco ha estat assetjada per un parell d’homes, que s’han traslladat a casa seva i l’han estat esperant a la porta durant més de tres hores.

Ella mateixa ho ha explicat amb molta preocupació i neguit, en uns vídeos a Instagram en els quals se la veia visiblement alterada: “No m’atreveixo a entrar a la meva urbanització. Això és una pel·lícula de por i fins que no vingui Fabio no pujo a casa. El meu porter m’acaba de trucar dient-me que hi ha un senyor gran i un adolescent esperant-me. Li han preguntat on visc i han pujat fins a la porta de casa meva. Tinc por“.

El problema? Que el porter deia el pis als assetjadors perquè aquests l’havien enganyat dient-li que havien quedat amb ella per fer un reportatge, el que enfadava encara més a Violeta: “Ara em sentirà el porter, perquè no ha de dir on vivim”. Per culpa d’haver-ho revelat, els homes van estar tres hores esperant-la i donant voltes: “No em fio d’entrar a casa perquè no sé si són dos bojos o psicòpates. És de pel·lícula de terror el que està passant”.

Violeta, en un dels vídeos de Mtmad

I és que la parella ha interrogat fins i tot a la socorrista de la piscina de la urbanització: “Ells li han dit que havien quedat amb mi a casa, que per això m’estaven esperant. Com acabarà tot això tan surrealista?”. Finalment la seguretat els feia marxar, però l’ensurt de Violeta ha estat immens. Ara ja saben on viu, el que l’espanta. Per sort les càmeres de seguretat els han gravat la cara, el que facilitarà que no els tornin a deixar entrar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa