Fúria contra Violeta de ‘SV’, més preocupada pel físic que pel coronavirus

La crisi del coronavirus ha paralitzat la vida dels ciutadans d’arreu del món, una situació molt preocupant amb centenars de milers de morts. En aquest context, són molts els famosos que estan demanant als seus seguidors que es quedin a casa per seguir el consell de les autoritats sanitàries. Per una altra banda, però, també hi ha cares conegudes que estan rebent crítiques per la seva actitud durant el confinament.

Parlem del cas, per exemple, de Violeta Mangriñán. L’exconcursant de ‘Supervivientes’ va anunciar fa uns dies que juntament amb la seva parella estaven tenint els símptomes del virus. Aviat s’han oblidat de la por que deien tenir, ja que aquest dilluns ha compartit un vídeo en el qual la noia es mostra exageradament preocupada perquè no s’ha pogut depilar el bigoti aquests dies en estar tancats els centres de bellesa.

Violeta a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'   Telecinco

Violeta a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ / Telecinco

Una preocupació supèrflua que li ha causat un munt de comentaris negatius dels seus seguidors, que no entenen com pot preocupar-se tant per una ximpleria així tenint en compte que està morint gent i cada dia hi ha més infectats. Ella, aliena a això, continua lamentant el seu ‘drama’ particular: “Tinc un bigoti… Quan aquesta quarantena passi, hem d’anar tots a fer-nos les ungles i el bigoti i es col·lapsaran les perruqueries i les esteticistes. Ens hem d’organitzar per gravetat. La primera que tingui el bigoti fent ombra com jo, les primeres. M’heu de cedir el torn. Això és un drama!”.

Unes paraules molt controvertides que l’han col·locat en el centre de la diana. 

Nou comentari