Filtren les fotos i el preu de lloguer del pis nou de Victoria Federica

Victoria Federica, una de les netes de Joan Carles de Borbó i Sofia, és notícia de la premsa rosa aquesta setmana per haver-se filtrat el seu trasllat. Ha deixat la casa d‘Elena, que a partir d’ara viurà només amb el seu fill Froilán. Fonts pròximes a la petita dels Marichalar han confirmat que s’ha emancipat i que viu amb el xicot des d’aquest estiu. Surt amb Jorge Bárcenas, un DJ a qui va conèixer fa un parell d’anys. La relació va tan bé que han decidit fer un pas més i començar a viure junts. Ara bé, no ho faran en un piset petit dels afores, sinó en un pis espectacular en el luxós Passeig de la Castellana de Madrid.

El programa de Telecinco Viva la vida ha assegurat aquest cap de setmana que la parella pagarà entre 4.000 i 5.000 € al mes de lloguer. Es tracta d’un pis “ample i lluminós” de 500 metres quadrats, amb porter, pati interior i accés per al servei. Amb només dos pisos per planta, l’edifici aportaria molta intimitat als joves. A més a més, es troba més a prop del centre en el que ella estudia ciències empresarials i li permetria entrar i sortir sense haver de donar explicacions a la mare, que diuen que sempre hauria estat molt protectora amb ella.

La cadena ha aconseguit ensenyar les primeres fotografies de l’immoble, que tenia anunci en un conegut portal immobiliari. D’estil clàssic, compta amb un lavabo decorat en tons daurats i amb un paper de paret molt cridaner. La cuina, tota de color blanc i amb electrodomèstics moderns. La sala d’estar i el rebedor comparteixen el mateix estil, amb mobles antics i tocs rococó.

Les primeres fotos del pis de Victoria Federica i el seu xicot, Jorge Bárcenas / Telecinco

Aquesta és la decoració amb la que oferien el pis, però és probable que la parella aprofiti per donar-li el seu toc personal i el redecorin en bona part. De moment queda clar que Victoria Federica i Jorge aposten per la seva relació, la que els ha portat a viure junts. No queda clar com pagaran aquest lloguer tan elevat quan cap dels dos treballa més enllà de les sessions de DJ que fa ell els caps de setmana… Però de ben segur que els Borbons ajudaran la noia perquè no tingui problemes de liquiditat.

Nou comentari