Victoria Abril recapacita i demana perdó després del seu discurs negacionista

L'actriu ha assegurat que no era la seva intenció ofendre ningú en el seu discurs a la cerimònia dels premis Feroz

Feia temps que no es parlava tant de Victoria Abril. L’actriu va generar moltíssims comentaris en pronunciar un discurs negacionista i antivacunes durant la roda de premsa dels premis Feroz. En un al·legat molt criticat, va arribar a dir “coronacircus” i “plandèmia”. Des de llavors ha rebut insults ferotges per les seves paraules, la falta de tacte cap a les víctimes i també la seva mala educació en aparèixer sense mascareta quan és obligatòria.

Aquest dimarts se celebrava l’entrega de premis, una cerimònia que la premiava per la seva trajectòria professional. A l’hora de recollir el guardó, l’actriu va recapacitar i va demanar perdó públicament: “Demano perdó si a la roda de premsa, quan parlava sense filtres sobre les persones vives, vaig faltar al respecte a aquells que han marxat. Us juro que no era la meva intenció. Per a mi totes les vides compten. Creieu-me, si us plau”.

Unes disculpes que rebien l’aplaudiment del públic, encara que l’actriu encara tenia temps de deixar anar una clatellada: “Ara que ja he recollit el premi tornaré a aïllar-me sense xarxes ni televisió per poder estar en pau. Sense lluita i coratge no hi ha llibertat. Si no pots curar, almenys no facis mal. Ferotges, amics, fins sempre”.

Nou comentari