El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Víctor Sandoval revela la brutal xifra de diners que guanyava fa uns anys
  • CA

Víctor Sandoval va viure una vida de luxes quan era jove. Però després tot va canviar, quan es va separar de Nacho Polo, amb qui va acabar molt malament. I segons han anunciat a ‘Sálvame’, tot sembla indicar que el seu exmarit està planejant tornar a Espanya i pensa fer-ho “molt a prop de Víctor Sandoval”. Al col·laborador de Telecinco no li ha fet gens de gràcia la notícia i no ha pogut evitar posar-se molt nerviós en recordar alguns dels moments més complicats de la seva relació amb el decorador.

Víctor va estar casat durant anys amb Nacho Polo i en aquell període tots dos van viure l’època de major èxit professional del col·laborador. Tal com ell mateix ha explicat, la vida que portaven a Miami estava marcada pel malbaratament i l’excés.

Víctor Sandoval | Telecinco
Víctor Sandoval | Telecinco



Víctor ha recordat que deixava en mans de Nacho Polo la seva targeta de crèdit: “Érem una parella, ell pagava amb els meus diners però era com si fossin dels dos, comprava tot el que volia, fins i tot les menjadores dels gossos eren de Gucci”. Víctor ha explicat que Nacho Polo i ell vivien molt per sobre de les seves possibilitats malgrat que ell tenia un bon sou: “Jo volava totes les setmanes d’Espanya a Miami en business, era un autèntic malbaratament”.

Els companys de programa de Víctor, impactats per les anècdotes del col·laborador, han volgut saber quin era el seu sou en aquell moment: “Jo cobrava sis milions de pessetes al mes, la qual cosa serien ara 36.000 euros i encara així gastàvem més del que teníem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa