El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vicky Martín Berrocal se sincera sobre el seu pes i talla: “Sóc qui sóc”
  • CA

Vicky Martín Berrocal és una dona nova. La dissenyadora de moda i ex del torero El Cordobés ha començat una aventura a Portugal de la mà del seu nou xicot, de qui es mostra molt enamorada. Últimament s’està parlant d’ella, però, per l’exemple que dona a Instagram. Sense vergonya i molt transparent, no es talla a l’hora de parlar del seu pes i reivindicar que no hi ha res dolent en les corves. 

S’ha erigit clarament com una de les abanderades del body positive, una tendència cada vegada més habitual entre les dones. L’objectiu és acceptar-se i no sentir vergonya en ensenyar la cel·lulitis o confessar que necessites talles grans. Precisament sobre aquest tema s’han interessat els seus seguidors en una ronda de preguntes. Molts li han preguntat en què consisteix la seva dieta, quina talla porta i què opina de les dones amb cel·lulitis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y que hago yo si ni con frío consigo tapar mi muslamen!??? Os presento a “Doña muslos” como cariñosamente me llama mi amigo @cesarcadaval ?

Una publicación compartida de Vicky Martín Berrocal (@vickymartinberrocal) el

 

Ella ha volgut deixar clar, en primer lloc, que no és bo obsessionar-se amb el pes i la talla que hom té: “Jo mai no em preocupo pel meu pes. Es pot ser un pibón amb qualsevol talla. És més una qüestió d’actitud. Jo sóc qui sóc amb una 40 o una 46. Vaig tenir totes les talles, sé del que parlo”.

Una reflexió molt aplaudida que arribava després de reconèixer que vesteix la talla 42 o 44 depenent de la marca de roba: “Ara intento menjar sa… però no pel pes, sinó per la meva salut. I perquè tinc 47 anys i el meu metge em va dir que he d’anar amb compte!”. Una famosa que es considera més real que perfecta i que aconsegueix moltíssims comentaris positius dels seus seguidors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa