El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vicky Martín Berrocal revela que el pare tenia una doble vida: “Tenia dona i fills”
  • CA

Vicky Martín Berrocal ha estat l’última convidada de Mi casa es la tuyaBertín Osborne l’ha interrogat sobre la seva vida més íntima, encara que no li ha costat massa que la dissenyadora fes confessions desconegudes fins ara. La més impactant? Sobre el passat del seu pare, que tenia una doble vida amb una altra família.

“El meu pare va tenir dues dones alhora. Això no ho sap ningú… Eren els anys 60 i ell no tenia fi. Tenia dues parelles i qualsevol sap si en tindria més. Ell estava amb una senyora que va conèixer a Madrid i van tenir fills, però mai no es van casar. Va conèixer la meva mare pel carrer i va aconseguir enamorar-la. Tenia aquella dona i els tres fills a Madrid, i la mare de Vicky a Huelva. La meva mare es va quedar embarassada de mi, però mai no es van casar”, explica. 

La dissenyadora no va viure amb el pare fins que va néixer la seva germana, quan ella tenia 9 anys. Que el veiés poc feia, per una altra banda, que l’idolatrés: “Sempre vaig tenir aquella debilitat. Ha estat l’home de la meva vida, ho ha estat tot per a mi”. 

Vicky Martín Berrocal i la seva mare, amb Bertín / Telecinco

I com es va assabentar que el pare tenia aquesta doble vida? “Un dia vaig veure un nen a la piscina de l’hotel del meu pare que s’assemblava molt a mi. No el vaig conèixer fins que em vaig casar, però. Van estar el dia de la meva boda perquè el meu pare va entendre que els havia de conèixer. Som cinc germans, una camada de tres i una altra de dos. La meva mare es va assabentar que ell tenia una altra família, però l’estimava tant que li va ser impossible separar-se del meu pare. Va arribar un moment en el qual ell va deixar la seva dona de Madrid i va començar a viure amb la meva mare”.

El programa s’ha posat en contacte amb la seva mare, de fet, que ha explicat la seva versió: “Em vaig enamorar i el vaig acceptar tal com era. Em vaig assabentar que tenia una dona perquè m’ho va dir una amiga. Ell sempre em deia que m’havia d’explicar una cosa… Fins que m’ho va explicar. Vaig trencar la relació i ell em va dir que no es casaria amb l’altra. Jo estava boja d’amor i ell no em volia deixar… Finalment vaig cedir, però li vaig fer prometre que tallaria amb l’altra dona”. 

 Telecinco

Una història desconeguda fins ara que ha col·locat Vicky Martín Berrocal al centre de l’expectació mediàtica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa