L’ensurt més angoixant de l’actriu Verónica Echegui: “Vaig estar a punt de cremar viva la meva mare”

La guanyadora d'un premi 'Goya' revela que podria haver matat la mare en un accident

Verónica Echegui i Álex González han estat els últims convidats a El Hormiguero. La parella d’actors han promocionat la seva nova sèrie, anomenada 3 caminos. Còmplices i contents de com està evolucionant el rodatge, asseguren que hi ha hagut molta improvisació i bon rotllo. Una conversa que ha tingut de tot, des d’imitacions fins a actuacions musicals. El que més cridava l’atenció, però, era una confessió de la protagonista de Yo soy la Juani.

“És cert que vas estar a punt de cremar viva la teva mare?”, li preguntava Pablo Motos. Un dubte basat en una anècdota que podria haver acabat molt malament: “Sí, és cert. Va passar en un moment en el qual l’acabaven d’operar i havia d’estar tot el dia estirada sense poder moure’s”.

Què va passar? Que l’actriu volia que la mare estigués més còmode i va envoltar-la d’espelmes: “Perquè se sentís millor la vaig fer estirar en el sofà i vaig omplir el menjador d’espelmes. Vaig anar a la cuina i, al cap d’una estona, la vaig sentir intentant cridar el meu nom. En entrar al menjador vaig veure que una espelma havia caigut i que estava cremant la manta amb la que havia tapat la meva mare”.

L’actriu recorda una anècdota molt angoixant que podria haver acabat en tragèdia / Antena 3

Un ensurt que podria haver tingut un fatal desenllaç, però que finalment no tenia més conseqüència. Un episodi que la guanyadora d’un premi Goya encara recorda amb angoixa, tal com ha confessat en directe.

Nou comentari