El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El veritable motiu de l’ingrés hospitalari del fill de Camilo Sesto
  • CA

Camilo Blanes, el fill del cantant Camilo Sesto, porta dies ingressat en un hospital de Madrid. Molt s’ha especulat sobre els motius que l’haurien portat al centre hospitalari, i ha estat l’exassistent de Camilo Sesto, Raquel Graciano, qui ha donat tots els detalls i l’última hora de l’estat de salut de Camilín. Ho ha fet en declaracions al programa ‘Viva la vida’, on ha reconegut que la passada nit ha estat especialment complicada per al fill de Camilo Sesto i que la seva vida ha corregut un cert perill.

“El noi està ingressat per una pneumònia, va tenir una caiguda i va perdre la consciència, va estar sol, fred, mullat i no sabem durant quant de temps, i això s’ha complicat i estem com estem (…) La passada nit hem temut per la seva vida, ha estat molt molt complicat”, ha confessat Graciano.

Camilo Sesto en una foto d'arxiu / Europa Press
Camilo Sesto en una foto d’arxiu / Europa Press

Raquel també ha explicat que en cap cas el motiu de l’ingrés ha estat una festa desmesurada de diversos dies com s’estava dient en alguns mitjans de comunicació: “Això no és veritat, res a veure”. Raquel ha relatat també que Lourdes Ornelas i la parella de Camilín, María, no se separen del seu costat: “Estan tot el temps a l’hospital al costat del seu llit, no se separen d’ell, jo també he passat una nit amb ell”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a desembre 02, 2021 | 09:30
    Anònim desembre 02, 2021 | 09:30
    No quiero noticias en catalán

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa