El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mario Vargas Llosa contagia Isabel Preysler de Covid-19
  • CA

Isabel Preysler ha superat la Covid-19, després que li contagiés el seu marit, Mario Vargas Llosa. Ella mateixa ha estat la que ho ha explicat en declaracions a la revista ‘Hola‘: “Mario em va contagiar, però ara ja estic bé”. Isabel Preysler, però, no va necessitar ser ingressada a l’hospital, a diferència del Nobel de Literatura, que va haver de quedar-se a l’hospital com a conseqüència d’una pneumònia provocada pel coronavirus.

Vargas Llosa, acompanyat de Tamara Falcó

En canvi, la mare de Tamara Falcó va passar la malaltia a casa sense grans dificultats. A més, Tamara Falcó no es va separar del costat del seu ‘oncle’ Mario. La influencer acompanyava a l’escriptor al centre hospitalari en el qual va ingressar. La relació entre la filla d’Isabel Preysler i l’actual parella de la seva mare és estupenda i molt fluida. Així ho ha evidenciat Tamara sempre que s’ha referit al paper de Vargas Llosa en la seva vida.

Vargas Llosa rep l’alta

El premi Nobel de Literatura, que ha carregat en diverses ocasions contra l’independentisme català, va estar ingressat en una clínica de Madrid després d’haver contret la covid-19, però ja ha rebut l’alta i es recupera al seu domicili. Segons van indicar a traves de Twitter els seus tres fills, l’ingrés es va produir en vista d’algunes “complicacions” relacionades amb la infecció.

Álvaro, Gonzalo i Morgana Vargas Llosa van afirmar que gràcies al tractament, la condició de l’escriptor peruà, de 86 anys, “evolucionava favorablement”. I indicaven que tant ell com la seva família agraïen les “mostres d’estimació” que estaven rebent, alhora que pregaven a la premsa que respectés “la seva privacitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa