El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a Úrsula Corberó per viatjar a Argentina durant la crisi sanitària

Úrsula Corberó està rebent un munt de crítiques de seguidors des que ha sortit a la llum que va viatjar a Argentina en adonar-se que la crisi del coronavirus anava empitjorant a Espanya. L’actriu catalana va viure l’inici de la pandèmia des del Japó, el que havia preocupat molt els seus seguidors. En comptes de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries, va decidir agafar un vol fins a Buenos Aires per passar la quarantena amb el seu xicot.

Al Japó la vam veure amb mascareta, però des que ha arribat a l’Argentina que es dedica a publicar vídeos de la rutina que ha adaptat ara que està confinada a casa del xicot: des de sèries, fins a neteja de la casa.

Úrsula Corberó, confinada a Argentina Instagram

Úrsula Corberó, confinada a Argentina amb el xicot / Instagram

 Molts dels seguidors de l’actor argentí s’han mostrat indignats a la xarxa, enfadats amb el viatge d’Úrsula: “Fa més de quatre dies que està activada l’alarma! Per què ha vingut l’espanyola? Inconsciència total!”, “No hauries d’estar amb algú que ha arribat d’un país en risc” o “Però si, a més a més, ha viatjat a Àsia en els últims dies!”. 

Tot, després que Chino Darín informés del viatge de Corberó: “Estic en quarantena preventiva des de fa quatre dies amb Úrsula, que va viatjar des de Madrid dimarts passat. Ens sentim bé, però seguirem el protocol d’aïllament. M’estic informant molt i crec que tots hauríem de fer alguna cosa a Argentina. La informació que arriba d’Espanya i Itàlia és realment alarmant. El problema és la ràpida propagació del virus. Tenim uns dies/setmanes d’avantatge respecte a ells i el temps sembla ser la clau perquè mori la menor quantitat de gent possible. El moment és ara. No esperis a què et prohibeixin les coses. El compromís és personal i social”, escrivia en un fil que també ha rebut bones crítiques. 

Una parella que està rebent crítiques i aplaudiments alhora.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa