El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’última adquisició d’Úrsula Corberó, un regal d’1.200.000 €

Úrsula Corberó ha tocat el cel del món interpretatiu. La casa de papel l’ha ajudat a fer-se un nom internacionalment parlant, una interpretació en un èxit d’audiència increïble que, fins i tot, ha agradat a directors de Hollywood. Com era d’esperar, ha omplert les butxaques gràcies a aquesta fama. I què ha fet amb la dinerada que ha aconseguit? Segons Vanitatis, ha invertit una bona part en adquirir un terreny a Madrid. Sembla que s’estaria plantejant construir la casa dels seus somnis en una parcel·la de mil metres quadrats amb una superfície urbanitzable de 500. Està ubicada a Aravaca, una de les zones millors valorades de la capital espanyola.

El mitjà assegura que el solar encara està buit i que no han començat les obres de construcció. No se sap si es tracta simplement d’una inversió i si ha escollit aquest terreny com a regal per a si mateixa per viure-hi en un futur. Des d’allà podria gaudir d’unes vistes privilegiades del skyline de Madrid, el que es paga car. De fet, afirmen que un terreny proper i de les mateixes característiques es ven per 1.200.000 €.

De moment Úrsula i el seu xicot, el també actor Chino Darín, viuen a una altra casa de la catalana. Aquesta propietat, però, no té res a veure amb la gran casa que voldria construir ara. De fet, és un pis de només 50 metres quadrats en una finca de més 100 anys d’antiguitat. Està completament reformat, sí, i tampoc no passen gaire temps allà tenint en compte que ambdós han d’estar constantment viatjant per la seva feina.

Ara que ha acabat la seva aventura interpretant el paper de Tokio, vol descansar una mica abans d’endinsar-se en els nous projectes que té ja a sobre de la taula. Una actriu triomfadora que no fa més que acumular més i més seguidors a Instagram, que agraeixen que sigui transparent i que comparteixi moments íntims de la seva rutina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa