El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Úrsula Corberó sorprèn molt en ensenyar les excentricitats que porta sempre a la bossa de mà

Úrsula Corberó és una de les actrius catalanes amb més èxit internacional. Mai no s’hauria imaginat que arribaria a tocar el cel del món interpretatiu quan feia Física o Química a Antena 3, però ara mateix és una de les protagonistes de l’exitosa Casa de Papel i està triomfant a l’altra banda de l’oceà. De fet, s’ha fet amiga d’estrelles de Hollywood i la vida no podria somriure-li més. Aquest agost ha estat l’escollida per protagonitzar la portada de Vogue, en la que ofereixen diverses entrevistes a Úrsula i una sessió de fotos espectacular.

Úrsula Corberó, a la portada de Vogue

A més a més, en la seva pàgina web han afegit un article molt demandat per les lectores de la revista de moda: un vídeo en el que l’actriu ha d’ensenyar què porta sempre a dins de la bossa de mà. En el seu cas, el resultat ha fet parlar molt… I és que hi porta coses molt estrambòtiques. L’actriu sempre porta amb ella un necesser amb raspall de dents i fil dental, una pomada, pastilles per al maldecap; un petit botiquín que pot arribar a ser pràctic. També duu les claus de casa, el telèfon, ulleres de sol, els AirPods, DNI i targeta de crèdit. Fins aquí, tot coses bastant habituals en una bosa de mà. Ara bé, el que més ha cridat l’atenció ha estat tota la resta.

En primer lloc, ha sobtat molt que dugui a sobre un tamagochi… que, a sobre, no funciona. Úrsula explica que li van regalar en una sessió de fotos i que se l’ha quedat com si fos un amulet. També ha ensenyat una figura petita d’un elefant que li va regalar el seu sogre i que porta sempre amb ella perquè li doni bona sort. Ella no fuma, però sempre duu amb ella un encenedor de brillants. Ha sobtat també que porti una agenda i un boli a la bossa, però deixa clar que ella és d’aquells que segueix apuntant a mà tot el que ha de fer. Finalment, ha fet molta gràcia que digui un paquet de pernil sempre amb ella. Com ho justifica? L’actriu diu que té baixades de tensió molt sovint i que li agrada portar amb ella pernil per solucionar els atacs de gana que pateix. La qüestió és que no es tracta d’un paquet de pernil qualsevol, sinó que és un paquet de menys de 100 grams que costa gairebé 20 €. Un vídeo que ha fet molta gràcia als seus seguidors, que han convertit el seu nom en tendència aquest cap de setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa