El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torito, afectat per una malaltia crònica: “He vist la mort a cada cantonada”
  • CA

Quique Jiménez Torito va desaparèixer de televisió uns quants mesos, el que va envoltar el seu retorn de molta expectació. Aquest juliol decidia sincerar-se i confessava a Viva la vida que pateix una malaltia crònica des de fa més de deu anys. Completament trencat, va explicar que s’està medicant: “Estava al supermercat i de sobte no podia respirar. Des d’aquell dia sóc un malalt crònic d’una malaltia letal”.

Aquest cap de setmana ha tornat a parlar-ne en directe des del mateix programa, en la que ha estat l’última secció de l’any: “Vull dir una cosa ràpida abans de marxar. Que bombin el 2020. Aquest any ha estat súper complicat per a mi. Per a aquells que som malalts crònics ha estat molt difícil… He vist la mort a cada cantonada. Jo sóc dels primers en poder-me vacunar, espero que després de les residències em toqui a mi”.

Torito plora a 'Viva la vida' en parlar de la malaltia / Telecinco
Torito plora a ‘Viva la vida’ / Telecinco

El reporter reconeix que aquests últims mesos no han estat gens fàcils per a ell per culpa de la malaltia que pateix: “Ha estat un any molt difícil. M’han canviat la medicació i per culpa d’això he engreixat molt. Estic sa i amb vosaltres, això és el més important”, deia sense poder evitar trencar a plorar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa