Torito, afectat per una malaltia crònica: “He vist la mort a cada cantonada”

El reporter de 'Viva la vida' reconeix que ha viscut un any molt complicat per culpa d'un canvi de medicació

Quique Jiménez Torito va desaparèixer de televisió uns quants mesos, el que va envoltar el seu retorn de molta expectació. Aquest juliol decidia sincerar-se i confessava a Viva la vida que pateix una malaltia crònica des de fa més de deu anys. Completament trencat, va explicar que s’està medicant: “Estava al supermercat i de sobte no podia respirar. Des d’aquell dia sóc un malalt crònic d’una malaltia letal”.

Aquest cap de setmana ha tornat a parlar-ne en directe des del mateix programa, en la que ha estat l’última secció de l’any: “Vull dir una cosa ràpida abans de marxar. Que bombin el 2020. Aquest any ha estat súper complicat per a mi. Per a aquells que som malalts crònics ha estat molt difícil… He vist la mort a cada cantonada. Jo sóc dels primers en poder-me vacunar, espero que després de les residències em toqui a mi”.

Torito plora a 'Viva la vida' en parlar de la malaltia / Telecinco
Torito plora a ‘Viva la vida’ / Telecinco

El reporter reconeix que aquests últims mesos no han estat gens fàcils per a ell per culpa de la malaltia que pateix: “Ha estat un any molt difícil. M’han canviat la medicació i per culpa d’això he engreixat molt. Estic sa i amb vosaltres, això és el més important”, deia sense poder evitar trencar a plorar.

Nou comentari