El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torito, entre llàgrimes: “Pateixo una de les malalties més letals del món”
  • CA

Torito ha estat un dels col·laboradors més divertits dels programes del cor de Telecinco durant aquesta última dècada. El mític reporter de les rastes sempre ha mostrat un somriure durant els seus reportatges a peu de carrer, dels més estimats per l’audiència. En els últims anys, però, ha desaparegut una mica i pràcticament no se’l veu en directe. Actualment treballa a ‘Viva la vida’, però l’han relegat a una pla molt secundari i no apareix més de deu minuts. Aquest cap de setmana, però, ha tornat a ser protagonista gràcies a ser el focus d’atenció durant una secció en la qual tots els treballadors han de compartir les seves experiències més dures.

S’ha obert en canal fins a tal punt que ha acabat confessant que està malalt, una mala notícia que no havia explicat a ningú: “Estic molt preocupat per si no puc veure créixer el meu fill, de tres anys. Vull veure de qui s’enamora, que sigui feliç… Fa quinze anys vaig anar al supermercat i quan vaig sortir, vaig sentir que no podia respirar. Vaig anar a l’hospital i em van dir que era un malalt crònic d’una de les malalties més letals del món. Estic súper controlat i prenc moltes pastilles, només demano a l’audiència que no sentin pena per mi. Només volia que veiéssiu qui hi ha darrere del bufó”.

Torito, molt trist a 'Viva la vida' Telecinco

Torito, molt trist a ‘Viva la vida’ / Telecinco

No ha volgut dir el nom de la malaltia ni donar més detalls, però sí que s’ha sincerat sobre com es troba a nivell professional. S’ha mostrat molt decebut amb el tracte que està rebent últimament per part de la cadena, que compta molt poc amb ell: “Veig passar oportunitats que mai no acaben sent per a mi. Durant el confinament he llançat la tovallola… Encara que potser el problema sóc jo, que em crec el melic del món. Jo només dic que em mereixo més de cinc minuts en aquest programa. Jo dono les gràcies a la cadena i al programa, però crec que podria sortir més de cinc minuts de fer el bufó”. Emma García va voler posar pau mentre intentava convèncer-lo que el valoren molt a ell i a la seva feina. Caldrà veure si a partir d’ara li donen més minuts i si tot segueix igual. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa