Toñi Moreno, de presentadora estrella a no tenir feina: “Està molt angoixada”

L'escriptora estaria suplicant ajuda a productores i companys de professió

Toñi Moreno ha reconegut que no travessa el seu millor moment, més aviat tot el contrari. Aquests últims anys han estat durs per a la presentadora barcelonina, que ha perdut un munt de feines, ha trencat amb dues parelles i ha patit una depressió postpart després de convertir-se en mare soltera. Només fa uns dies que va escriure un missatge preocupant a Instagram, quan deixava clar que no s’agrada: “No estic contenta amb el meu físic ni amb la meva manera de viure”.

S’ha vist obligada a deixar el seu pis de Madrid perquè no podia fer front a l’elevat lloguer. Ara viu a Sevilla, en un pis més barat i més a prop de la seva família. Fonts molt properes a ella asseguren a Informalia que la situació de la presentadora és preocupant: “Està molt angoixada. Se sent com en aquella època en la qual no tenia res de feina després del seu pas per TVE… I allà ho va passar molt malament. Ara està trucant a productores i companys per oferir-se a fer qualsevol cosa”.

Des que la fessin fora de Viva la vida tot han estat males notícies professionals. Tampoc no va agradar al capdavant de MYHYV, d’on també la van acomiadar. A Telemadrid li havien promès un programa que encara no ha arribat i també Lecturas ha prescindit de la secció d’entrevistes que tot just acabava de començar.

Només li queda Un año de tu vida, el seu programa setmanal a Canal Sur. El problema és que el sou és molt més baix que la resta de feines que havia encadenat, el que preocupa molt a la presentadora. Amb un futur incert i una nena d’un any a mantenir, Toñi Moreno segueix picant portes per guanyar una mica més de diners.

Nou comentari