El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno toca fons: “No estic bé amb mi mateixa, ni amb el meu cos ni amb la meva manera de viure”
  • CA

Sempre s’ha considerat a Toñi Moreno com una de les presentadores actuals més transparents. Simpàtica, divertida però també sincera. No es talla i tampoc no té pèls a la llengua, el que fa que els teleespectadors li tinguin estima. Es mostra molt natural en antena, però també en el seu perfil d’Instagram. Allà explica com se sent i comparteix reflexions que després generen molta repercussió.

Aquest dijous ha tornat a obrir-se en canal i ha reconegut que segueix molt afectada per l’ambient trist que es respira des de l’esclat de la pandèmia: “Estic com tothom, suposo, intentant viure amb això i somriure…”. Reconeix que centrar-se en l’exercici l’ajuda a distreure’s i, a més a més, així pot aconseguir baixar tot el que va engreixar durant l’embaràs.

El canvi físic de la comunicadora és cada cop més evident, però encara no està del tot satisfeta. Està decidida a fer tot el possible per veure’s bé, per la qual cosa la setmana passada decidia passar per quiròfan per deixar enrere la miopia i poder treure’s les ulleres. I d’aquí, a realitzar-se diferents tractaments estètics.

Avui, de fet, ha publicat un vídeo a Instagram des d’una clínica de Sevilla a la qual ha acudit per “fer-se una ITV”: “Necessito una mica de llum i sentir-me bé i guapa, sentir-me bé amb mi mateixa”. I és que Toñi no travessa un moment gaire bo: “La realitat del conte és que no estic especialment bé amb mi mateixa, ni amb el meu cos o la meva manera de viure”.

Una confessió esquinçadora que ha preocupat els seus seguidors, que la segueixen veient baixa d’ànims des que passés una depressió postpart a principis de l’any passat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa