El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tom Brusse parla per primer cop de la seva nova xicota: “És guapíssima”
  • CA

L’última relació que se li coneixia a Tom Brusse era Sandra Pica. Ara, ella està amb el televisiu Julen, i ell té nova xicota. I ha estat al programa ‘Sábado Deluxe’ on ha parlat per primer cop d’ella. Preguntat per com porta que la seva ex i Julen estigui tan enamorats, ell responia: “Estic feliç per ells”, i quan Jorge Javier Vázquez volia saber si ell estava enamorat, responia: “Sí”. I el presentador badaloní li feia broma: “T’enamores amb una facilitat… I ara de qui?

“És confidencial per ara, no ho puc dir”, deia, però seguidament la imatge de la noia apareix a la gran pantalla que presideix el plató del programa dels dissabtes a la nit de Telecinco. “És molt guapa, però no puc dir si és ella o no, que és confidencial”, insistia ell, clarament avergonyit i sentint-se enxampat. Però ràpidament afegia: “Té 30 anys, i jo 29, i és guapíssima”.

Tom Brusse i la seva nova xicota | Telecinco

Finalment, l’exparticipant de ‘La Isla de las Tentaciones’ revelava més dades de la noia: “Es diu Sara López, i és catalana. La vaig conèixer en un reality francès que s’emetrà el 3 de gener. Ella viu a Dubai, i es guanya molt bé la vida, perquè és influencer”. “Vaig estar allà fa dues setmanes, i ella té una marca de cosmetics, i aquesta vegada em durarà una mica més”, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa