El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos: “Estalvio tot l’any per llogar el meu arbre de Nadal”
  • CA

Sorprenents declaracions de Terelu Campos. La filla de María Teresa Campos ha escrit un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ on parla del Nadal i de la decoració nadalenca. “Tinc la sensació que és el moment d’adornar la casa per al Nadal. Així, almenys, ho fan les meves amigues. Això a mi em suposa un trastorn. D’una banda dic que no adorno res enguany, però per l’altre penso: ‘A veure si m’anirà pitjor per no adornar-la!’”, confessa.

En aquesta línia, afegeix: “Al final, l’esperit nadalenc en forma d’adorns entra a casa meva per a tenir la festa en pau. Us confesso que sóc absolutament inútil per a adornar la casa. Déu no m’ha donat aquesta virtut, ni moltes altres, però com estem parlant del Nadal… M’admira que a casa de les meves amigues i de la meva família no falti cap detall. Per a mi és un estrès”.

Terelu Campos a 'Secret Story' - Telecinco
Terelu Campos a ‘Secret Story’ – Telecinco

I, seguidament, Terelu parla de l’arbre de Nadal: “Quan em decideixo a posar l’arbre, arriba una nova odissea. Com es col·loquen les boles i les llums perquè quedi bonic? No en tinc ni idea. Sempre carrego més una part de l’arbre que l’altra, així que des de fa uns anys vaig trobar la solució. No us ho creure-ho, però estalvio tot l’any per a llogar el meu arbre de Nadal”.


“La cosa bona és que cada any me l’adornen diferent amb les noves tendències. El més divertit és que ningú, fins ara, ho sabia i tots es pensaven que ho feia jo. Abans també posava adornsan la taula, però ja amb l’arbre tenim suficient. Si penseu que l’únic problema per a mi és adornar l’arbre, us equivoqueu. Un altre problema: on cal col·locar-ho? Quan viviaan l’àtic, el lloc estava molt definit, però en aquesta nova casa no trobava un lloc adequat; així que el vaig posar davant d’una prestatgeria”, reconeix la filla de María Teresa Campos.

I finament, conclou: “Quan ho va veure la meva amiga Olivia es va horroritzar i em va canviar l’arbre de lloc. Tenia tota la raó, perquè té un sentit de la decoració nadalenca molt desenvolupat. Encara que us sembli una estupidesa, per a mi això de l’arbre és un suplici. Ja he encarregat el d’enguany. Quan el portin faré una foto perquè opineu i, com no l’he decorat jo, critiqueu el que vulgueu perquè em serà indiferent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa