El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos es queixa: “Charly, el marit de Lydia Lozano, ara no em mira a la cara”
  • CA

Terelu Campos ha tornat a escriure un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ i, entre d’altres coses, ha aprofitat per parlar de Charly, el discret marit de la periodista Lydia Lozano. “Avui vull parlar-vos d’un dels llocs d’oci nocturn en el qual més he gaudit. Parlo del desaparegut Gabana. He viscut moltes coses bones allà. Ha estat el meu refugi i el meu lloc d’oci per excel·lència. Aquest lloc representa a un dels homes més importants de la meva vida: Tito Pajares. És un dels meus més grans amics i, actualment, és la parella de Sofia Mazagatos, amb la qual té una nena meravellosa”, comença escrivint la filla de María Teresa Campos.

I continua Terelu: “No hi ha hagut cap figura important nacional o internacional que no passés per Gabana, i això ho han vist els meus ulls. Recordo un dia que vaig coincidir amb Luis Miguel i que, fins i tot, va intentar lligar amb mi, i jo vaig dir: “Què està passant?”. Jo l’havia contractat, moltes vegades, per a cantar en el programa de Hermida i de la meva mare. També m’he trobat allà, en diverses ocasions, amb el rei Felip VI quan era príncep i amb Marujita Díaz, asseguda en el seu racó preferit, acompanyada dels seus homes”.

Però de seguida surt el tema de Lydia Lozano i el seu marit: “Per cert, coincidia moltes vegades amb Lydia Lozano i el seu marit. En aquesta època, Charly em saludava i érem col·legues. Molts anys després, he arribat a trobar-me’l amb Kiko Matamoros a l’AVE de Màlaga i el marit de Lydia no m’ha mirat ni a la cara”. I, seguidament, carrega contra ella: “No se m’obliden les especulacions de Lydia respecte a la meva relació d’amistat amb Tito Pajares, que ens van fer molt de mal”.

A més, Terelu es queixa: “Que difícil que no es pugui entendre l’amistat entre un home i una dona. Em sembla tan retrògrad, em sembla tan antic. Quina pena que la gent no entengui que existeix l’amor pur, sense sexe i sense intimitat. Aquest és l’amor de debò per a mi i l’amor que tinc pel meu amic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa