El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Broncano diu quin cantant es nega a acudir a ‘La Resistencia’

David Broncano presenta La Resistencia a Movistar+ des de fa molts anys, un programa molt seguit que ha convertit en una de les ínsignes de la cadena. Pel seu sofà han passat celebritats espanyoles, catalanes i també internacionals. De fet, són pocs els famosos que no s’han sotmès al seu interrogatori habitual sobre les relacions sexuals que mantenen cada mes i els diners que tenen en el banc. 

David Broncano a 'La Resistencia' - Movistar +
David Broncano lamenta que David Bisbal no vulgui anar a La Resistencia | Movistar +

Entre els que no s’han atrevit -o no han volgut- acudir a aquest espai irreverent, es troba un nom propi que ha sorprès. David Bisbal mai no ha acceptat la proposta de la cadena, que hauria insistit unes quantes vegades però sempre sense èxit.

En l’últim programa, el presentador ha lamentat que l’exitós cantant d’Operación Triunfo no vulgui parlar amb ell públicament: “Fa anys que volem que David Bisbal vingui, però per algun motiu no vol fer-ho. Alguna cosa li passa… Pot ser que alguna vegada hagi fet algun acudit amb ell?”.

La convidada de David Broncano envia un missatge a David Bisbal

Aquesta queixa la feia davant de Tini Stoessel, que ha treballat amb l’artista recentment. Què va fer ella davant de la queixa de David Broncano? Enviar un missatge a David Bisbal: “Bisbal, si vens no et farà cap acudit ni res que et faci sentir incòmode o malament. Si us plau, vine, que ets un dels més talentosos que hi ha en aquest món”.

David Bisbal fa balanç del 20è aniversari en la música - Europa Press
David Bisbal no vol acudir a La Resistencia | Europa Press

Caldrà esperar per veure si David Bisbal canvia d’opinió i accepta participar en el joc de Broncano, que no entén quin motiu pot haver-hi darrere de la negativa constant del cantant de Bulería i Ave María. També és cert que el d’Almeria no acostuma a concedir entrevistes i, encara menys, a televisió. No és habitual veure’l a la petita pantalla, un hermetisme que podria deixar enrere ara que el presentador ha fet públic que no vol acudir-hi, ja que això el fa quedar malament. 

Comparteix

Icona de pantalla completa