Susanna Griso se sincera sobre com està vivint el primer estiu després de la separació

La presentadora catalana explica què està fent i com està en el primer estiu com a soltera després de 23 anys

Susanna Griso i Carles Torras van sorprendre molt en anunciar la seva separació a finals de l’any passat. La presentadora i el periodista català havien estat junts 23 anys i tenien tres fills en comú, tota una vida que deixaven enrere després del confinament. La separació ha estat amistosa i sense terceres persones, el que ajuda a què encara mantinguin una bona relació.

La periodista ha aparegut aquest cap de setmana en el festival Starlite de Marbella, una primera vegada en l’esdeveniment social que coincideix amb el seu primer estiu soltera: “Vinc molt sovint a Màlaga, però mai no havia pogut venir a la gala perquè sempre la feien quan jo era fora de vacances. Aquest any he fet l’impossible per fer-hi un forat a la meva agenda”. La reportera d’Europa Press ha volgut preguntar-li, precisament, sobre aquestes primeres vacances sense parella: “Doncs la veritat que ho estic vivint bé, va tot molt bé. A més a més que tenim molt bona relació. Estic gaudint al màxim de l’estiu i no faig més que moure’m i anar d’un lloc cap a un altre. En Carles i jo mantenim una molt bona relació i els nostres fills no estan notant res“, assegura somrient.

Susanna Griso, en una fotografia d'arxiu / Europa Press
Susanna Griso, en una fotografia d’arxiu / Europa Press

Un estiu diferent en el que està intentant desconnectar: “Aquestes setmanes intento no saber massa de què està passant perquè necessito desconnectar. La nova temporada d’Espejo Público arribarà plena de novetats, sobretot visualment”, anuncia. De moment no ha volgut especificar si marxarà fora aquests últims dies sense televisió, però sembla disposada a seguir gaudint de la desconnexió.

Comentaris

    M'importa 333 cagarros 11/08/2021 7:26 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari