El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta de ‘Supervivientes’, punyent: “Vaig créixer entre violència i crits”
  • CA

Violeta es veia forçada a abandonar ‘Supervivientes‘ fa un parell de setmanes en començar a tenir problemes de vesícula. La concursant ho havia donat tot durant el reality, però no podia seguir concursant en aquestes condicions. El programa va decidir enviar-la a Espanya perquè fos operada d’urgència, no abans d’entrevistar-la a plató i emetre les imatges més destacades del seu pas per Hondures.

El que més cridava l’atenció? Un vídeo en el qual se la veia mantenint relacions sexuals amb Fabio, un dels companys. Ha confessat que era conscient que hi havia càmeres, però que confiava que no ho emetrien. No es va veure res comprometedor, no, però es van sentir uns gemecs que Violeta va assegurar que eren falsos: “Jo no ho faig així”.

Violeta i Fabio a 'Supervivientes0

Violeta i Fabio a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Sigui com sigui, si s’està seguint parlant d’ella, és per l’alarmant estat físic amb el qual ha tornat de l’illa. I és que s’ha aprimat de manera alarmant, fins a arribar a 47 kg. Una dràstica pèrdua de pes que ha preocupat els seus seguidors, que ara tornen a sentir llàstima per ella en llegir l’exclusiva que ha venut a ‘Lecturas‘. En ella parla del seu concurs, però també relata un episodi desconegut sobre la seva infància.

La jove ha confessat que va tenir una infància molt complicada per culpa, sobretot, del seu pare: “A casa he crescut entre violència i crits. Això se’t fica al cap. Vaig anar a viure amb el meu pare i la meva germana amb la meva mare”. El divorci dels seus pares va ser “molt traumàtic“, el que va marcar-la: “El meu pare desapareixia dues setmanes i m’havia de buscar la vida, perquè potser la nevera estava buida i ell s’anava de viatge igualment, s’oblidava de mi. Vaig començar a treballar abans dels 16 anys per tenir diners”. 

Violeta Supervivientes

 Telecinco

Això sí, la família va intercedir perquè el perdonés… el que va acabar fent: “Em vaig anar de casa demandant el meu pare. Ara he recuperat la relació. Vaig decidir perdonar-lo perquè no volia anar a la tomba sense parlar-me amb ell”. Una vida complicada que hauria format la seva forta personalitat. Caldrà veure si accepta la proposta de Telecinco de tornar a concursar a ‘Supervivientes’ l’any vinent, ja que reconeix que la seva família no ho ha passat gens bé durant aquests mesos de concurs. La tornarem a veure passant gana?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa