Sonia Ferrer anuncia el compromís amb un inspector de la Policia Nacional

La catalana Sonia Ferrer acaba d’anunciar el compromís amb Sergio Fontecha, un inspector de Policia Nacional a qui va conèixer l’any passat. La parella va protagonitzar unes fotos molt apassionades en ple carrer, les que treien a la llum la nova il·lusió de la presentadora del Corazón de TVE. Als seus 44 anys, considera que ha arribat el moment de fer el pas i així ho explica en una exclusiva a la revista ¡Hola!: “Vaig conèixer el Sergio en un moment en el que jo estava bastant convençuda que em quedaria soltera, el que no em preocupava. No tindria una relació perquè són massa complicades i ho tenia assumit. No m’esperava que aparegués, em va desquadrar”.

Ara s’han compromès i comencen a preparar la boda, el que els fa molt feliços. Però qui és ell? La revista explica que té 44 anys i és llicenciat en Dret i Ciències Policials. Inspector de la Policia Nacional, es casarà amb la presentadora aquest estiu. L’exclusiva suposa la primera vegada que la parella posa davant dels fotògrafs, el que fa pensar que podrien vendre l’exclusiva de la cerimònia. Si la pandèmia ho permet, aquesta serà la segona boda per a ambdós. Cal recordar que Sonia Ferrer va estar casada amb Marco Vricella durant sis anys, el pare de la seva filla. Sergio, per la seva banda, va divorciar-se el 2016 després de dos anys de matrimoni.

La barcelonina celebra haver tingut un 2021 tan bo: “Deixant de banda la pandèmia, a nivell personal ha estat un any molt bo per a mi. Estic feliç com mai no he estat… A la feina estic molt contenta. Estic fent programes que m’agraden molt i he començat a Espejo Público amb Susanna Griso. Ho compagino amb la feina a Telemadrid, on em sento molt còmoda. Ara bé, la meva felicitat principal és gràcies a la relació amb Sergio. Ens hem compromès abans de Nadal i ens agradaria casar-nos aquest estiu. Mai vaig imaginar, ni fa un any ni abans, que podria tenir una relació així. Aquesta és la primera vegada que noto que tot flueix i és realment fàcil. Sergio s’ha convertit en el meu amant, el meu millor amic i ara, en el meu futur marit”.

Sonia Ferrer publica una foto amb el promès / Instagram

“Si la pandèmia no ens permet casar-nos aquest estiu, esperarem. No tinc pressa. De fet, tinc la sensació d’estar promesa a ell des d’abans que m’ho demanés. L’anell és maquíssim, són tres diamants perquè va voler que representés la nostra família de tres: ell, jo i la meva filla. La petició de mà va ser molt maca i una gran sorpresa, un moment romàntic i preciós. Amb ell ho he tingut clar des del principi, potser perquè no és el mateix una relació amb vint anys que amb quaranta. Ara sé perfectament què vull i que no. He trobat l’home de la meva vida. Ho tinc clar. A més a més de la bona relació que té amb la meva filla, és increïble i bo de debò. És molt noble de cor”. I com serà la boda? “Volem que sigui a prop de casa nostra. Jo em vaig casar a Barcelona perquè vaig néixer i tinc família allà, però Madrid és la meva llar. No volem que sigui multitudinària, simplement maca i romàntica en la intimitat”.

Nou comentari