La catalana Sonia Ferrer presumeix de xicot policia en una sessió de fotos molt passional

Els fotògrafs els han enxampat mentre es feien uns petons molt apassionats pel carrer

Els fotògrafs han caçat la presentadora Sonia Ferrer de la mà del seu nou xicot, un policia de la U.I.P, la unitat d’intervenció policial de Madrid. La catalana no s’ha amagat gaire, per això, tenint en compte els apassionats petons que s’estaven fent en ple centre de la capital espanyola quan els paparazzi els van enxampar. Pocs mesos després de trencar amb la seva antiga parella, Ferrer ha tornat a trobar l’amor de la mà de Sergio: “Està vivint uns mesos de pel·lícula”, expliquen fonts properes a El Español.

Han relatat com es van conèixer, en una terrassa de Madrid: “Ella estava parlant amb un amic quan un conegut es va apropar a saludar-la. Aquesta persona anava acompanyada de Sergio, sense l’uniforme reglamentari. La conversa va fluir i es van intercanviar els telèfons. Van trigar uns dies en veure’s, una cita en un museu amb dinar en un restaurant posterior”.

Sonia Ferrer i el seu xicot policia no oculten el seu amor en públic / Europa Press

Aquesta font propera a la presentadora titlla el policia de “simpàtic, encantador i una mica tímid“. Encara no viuen junts, però ambdós estarien encantats en aquests primers mesos de relació. Les apassionades fotografies de la seva trobada han corregut com la pólvora, el que Sonia ha aprofitat per presumir de xicot a la xarxa: “Si fem bona parella, es diu i no passa res”.

Una presentadora enamorada que ha rebut un munt de missatges de felicitació de seguidors que s’alegren immensament per ella.

Comentaris

    Sants 04/05/2021 4:53 pm
    Familias rivales, es una traidora butiflera Que Togo el mundo lo sepa. Romeo y Julieta,actualizados

Nou comentari