El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sonia Ferrer: “Estic esperant que José Luis Moreno em pagui les Campanades de 2010”
  • CA

Més problemes per a José Luís Moreno. Ara ha estat Sonia Ferrer qui ha denunciat un impagament per part del popular ventríloc i productor. La presentadora i model s’ha estrenat com a tertuliana del programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’, i ha estat aquí on ha deixat anar la bomba i ha explicat el deute que encara té José Luís Moreno amb ella.

Així, ha Sonia Ferrrer ha confessat que a ella mai li va pagar les gales de Nadal que va fer per a ell: “Encara estic esperant que em pagui unes Capanades”. La presentadora no havia parlat mai d’aquest tema públicament, però en escoltar els seus companys del programar parlar dels luxes que té la mansió de José Luis Moreno, i als seus amics explicar que a ell li semblava estrany que algú volgués cobrar per la seva feina, ha decidit trencar el seu silenci.

El productor José Luis Moreno, en la presentació d'una sèrie - Europa Press
El productor José Luis Moreno, en la presentació d’una sèrie – Europa Press

Segons ha relatat porta onze anys esperant uns diners que sempre ha sabut que no arribarien: “Sempre he pensat que no em pagaria… Jo estava embarassada i la meva filla té ja 11 anys”. Sonia va fer la retransmissió de les Campanades des de la Porta del Sol i la gala que s’emet posteriorment, dues feines que José Luis Moreno no va pagar mai ni a ella ni a ningú.

“Té una casa enorme, i segur que no es neteja sola, i no entenc com paga a la gent, si diuen que ara està arruïnat”, ha opinat la presentadora. A més, ha assegurat que posteriorment li van demanar que tornés a treballar amb el productor i que ella es va negar: “Em van trucar per a una sèrie i vaig dir que no, que hi havia una factura pendent”. La presentadora no entén com Moreno ha estat capaç de seguir endavant o mantenir la seva casa sense pagar a la gent que treballava amb ell: “Portem molts anys sentint que tenia deutes i ell continuava treballant, li donaven crèdits…”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a novembre 13, 2021 | 13:28
    JordiP novembre 13, 2021 | 13:28
    Si deus un milió al banc, tens un problema. Si deus deu milions al banc, el banc é un problema. Vet aquí el secret de viure molt bé sense pagar un duro: "penjar" d'un enorme deute.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa