El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sílvia Abril fa una petició al govern i envia un missatge als negacionistes
  • CA

Sílvia Abril ha estat una de les convidades a La Sexta Noche, un escenari que ha aprofitat per enviar un missatge molt contundent als negacionistes i per fer una petició al govern. L’actriu catalana ha carregat sense pietat contra aquelles persones que dubten de l’existència del coronavirus: “Em sembla absurd. La gent que promou aquest discurs és un problema perquè no es voldran vacunar i faran que això entri en un cercle viciós i no acabem mai. Probablement no se’ls ha mort cap familiar com a causa de la Covid… Quan has perdut persones víctimes d’aquest maleït virus, com és el meu cas, probablement la teva opinió sobre la malaltia canvia”.

No els desitja res dolent, simplement vol que obrin els ulls: “Vull pensar que tenen persones properes a ells que poden ajudar a què obrin una mica la ment. Això ja no és una cosa d’Espanya, tots els països del món ens trobem en la mateixa situació. Per què sempre s’ha de malpensar i dir que estem vivint una conspiració?”.

Per una altra banda, com dèiem, Sílvia Abril ha volgut dirigir-se al govern per demanar que vacunin els actors i actrius: “Els que pugem a l’escenari no podem respectar la distància, així que necessitem estar vacunats. A Broadway s’han vacunat tots els artistes en actiu… Crec que seria una bona solució per a la cultura, ja que hi ha funcions que han hagut de paralitzar-se per contagis entre nosaltres. La cultura és segura, però una altra cosa és la nostra seguretat a sobre de l’escenari”.

Sílvia Abril envia un missatge al govern des de La Sexta Noche / La Sexta

Una petició que encadenava amb una altra sobre la llibertat d’expressió: “Jo vull sentir-me lliure a sobre de l’escenari i vull dir el que em doni la gana. No sóc cap polític, no gestiono els diners dels espanyols. Jo només practico un acte cultural i faig que la gent s’ho passi bé una estona”. Una intervenció que ha aprofitat per tocar molts temes, tots ells molt aplaudits pels teleespectadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa