El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fan una sèrie basada en la vida de Chelo García Cortés
  • CA

Chelo García Cortés és una periodista del cor de tota la vida, que ha treballat per les grans revistes espanyoles d’aquest àmbit. Però des que va arribar a ‘Sálvame’ per a treballar com a tertuliana ha hagut d’exposar la seva vida privada, pel propi funcionament del programa. I ara ha sortit una bomba: s’ha fet una sèrie basada en la seva vida. Era el director de ‘Sálvame’, David Valldeperas, qui li donava la notícia aquesta setmana: “És una cosa que passarà en pocs dies, però hi ha algú que ha fet una sèrie basada en la teva vida”.

Valldeperas ha explicat que “és una sèrie que s’emetrà en algun canal de televisió i que, ara mateix, està seleccionada per a un festival de cine a Barcelona, on es projectarà el primer capítol. I no és cap broma. És un biopic de Chelo García Cortés, on es mostra un caràcter dur, difícil, de relacions complicades amb els seus companys i que molt d’hora veurà la llum”. Segons el director de ‘Sálvame’, “el retrat que fan de tu és molt fort”.

David Valldeperas i Chelo García Cortés | Telecinco

Sobre qui interpretarà el paper de la periodista, Valldeperas ha explicat que “hi ha una actriu molt reconeguda que és la que fa el teu paper, de sèries de primer nivell d’aquest país i que coneixeu tots”. “La vida de Chelo té moltes llums i ombres, i hi ha una història molt interessant per explicar”, ha afegit el director de ‘Sálvame’, que ha insistit: “És un treball molt pensat, ben fet, ben realitzar, i molt professional”.

A més, Valldeperas ha assegurat que ell ha vist el primer capítol i “et dic que el guió és molt i molt real”. La sèrie comença en el moment en que Chelo decideix passar d’Antena 3 a Telecinco, “que és un punt d’inflexió a la seva vida”. “Parlen de tot, és un retrat de Chelo García Cortés. Darrera d’aquesta sèrie hi ha molta feina i una de les persones que ha estat implicada en el projecte ha estat molt aprop de Chelo durant molt de temps”, ha conclòs el director de ‘Sálvame’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa