El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira i Sara Carbonero se sinceren sobre els càncers que han patit: “És una hòstia d’humilitat”
  • CA

Sara Carbonero segueix treballant completament aliena a la filtració de la seva separació. Ni ella ni Iker Casillas s’han pronunciat al respecte, encara que s’ha assegurat que existeixen uns àudios del porter que confirmarien que han decidit divorciar-se. Deixant això de banda, la periodista ha volgut entrevistar aquest dijous a Dani Rovira en el seu programa de Radio Marca. S’han mostrat molt còmplices i s’han sincerat sobre els respectius càncers contra els quals s’han enfrontat aquests últims mesos.

Dani Rovira es mostra feliç d’haver guanyat la batalla: “Fer 40 anys va ser una de les coses més maques que m’han passat. La crisi dels 40 es converteix en una molla de pa en comparació a arribar-hi viu. Quan vius una malaltia com la nostra… Nosaltres ens creiem que som immortals, que les bales només arriben a altres i viure això és una hòstia d’humilitat. Totes les boles estan a dins del bombo. Rendir-se no és una opció i la malaltia incurable és la vida”.

Ambdós han reconegut que van sentir-se molt recolzats durant el procés de tractament contra el càncer: “El normal és que la gent t’ajudi. El meu director, per exemple, va estar pendent de l’evolució de la meva malaltia i del meu estat perquè pogués estar en la pel·lícula de la millor manera possible”.

Dani Rovira ha deixat clar que el càncer l’ha canviat en molts aspectes. Un d’ells? Que ha deixat d’odiar: “L’odi és una motxilla que, si la deixes anar, sents molt de plaer. És com quan apagues la campana extractora, que no t’adones que està sonant però quan la pares, t’adones que estàs millor així. He passat a sentir ràbia quan em passen coses injustes, però no odi. A més a més, ara tampoc no sap a qui queixar-me”.

Presentadora i entrevistat han agraït a l’altre la seva presència i també la transparència a l’hora de tractar temes delicats i dolorosos. Una conversa maca i tranquil·la que els ha agradat molt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa