Indignació amb ‘Sálvame’ per frivolitzar i fer broma sobre el coronavirus

Sálvame‘ torna a estar al centre de la polèmica. El programa de tafaneries de Telecinco ha volgut sumar-se a tots els espais televisius que estan tractant el tema del mes: el coronavirus. De primeres és difícil buscar una excusa perquè un programa del cor parli d’una malaltia, però ho han fet. Com? Aprofitant que, casualment, la col·laboradora María Patiño deia que no es trobava bé.

María Patiño a 'Sálvame'   Telecinco

María Patiño a ‘Sálvame’ / Telecinco

Ràpidament tot es posava en marxa per explotar aquest malestar de la periodista, que es deixava posar un termòmetre en directe i que veia com tots se’n reien. El programa, clarament sobreactuat, escrivia: “Alerta sanitària! Patiño confessa que té febre i no es troba bé. Està infectada pel coronavirus?”.

Els teleespectadors s’han indignat en veure com estaven tractant un tema molt seriós que ja afecta gairebé dues-centes persones a Espanya i que ha deixat milers de morts arreu. Han deixat clar que no troben bé que s’ho hagin pres amb humor i que hagin frivolitzat amb el tema.

“Heu muntat un circ, quina vergonya. No s’ha de frivolitzar amb una cosa tan greu. Sou el pitjor. Què és això de frivolitzar sobre un tema seriós i greu? No entenc la broma amb aquest tema”, deien molts. Una crítica generalitzada que ha col·locat el programa en la diana mediàtica. 

 

Nou comentari