El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rauw Alejandro dona detalls de la seva relació amb Rosalía
  • CA

Rauw Alejandro ha acudit al plató d’El Hormiguero per primer cop, una entrevista molt esperada al cantant darrere del gran èxit de Todo de ti. L’artista havia estat notícia pocs dies abans per la confirmació de la relació amb Rosalía, amb qui surt des de fa un parell de mesos. Era una pregunta obligatòria i Pablo Motos no ha defraudat: “Hi ha un munt de rumors al vostre voltant que no sé si són certs o no… Què tal la teva relació amb ella?”. El noi, tímid i amb molta vergonya, es limitava a dir que la seva relació va “molt bé i de conya”. Davant de la insistència del presentador, finalment reconeixia que es veuen molt i que havia parlat amb ella només cinc minuts abans de començar el programa.

Aquesta és la primera vegada que el cantant parla de la seva relació amb la catalana. Havien intentat que la premsa no els enxampés junts, però uns paparazzi els veien en un restaurant de Los Angeles i poc després decidien deixar d’ocultar-se. Fotos abraçats al sofà i ballant junts en un vídeo de Tik Tok, el mètode escollit per revelar als seus seguidors que estan junts.

Aquesta nit comença la gira del cantant per Espanya, una bona notícia professional que, realment, era el motiu de la seva entrevista. Actuarà en les principals ciutats del país, el que ha aconseguit gràcies a l’èxit de Todo de ti, que acumula més de 364 milions de reproduccions a Youtube en pocs mesos. Reconeix que sospitava que la cançó podria triomfar, però alhora ha reconegut que mai no s’hauria imaginat que arribaria a aquest extrem.

Rosalía i el seu xicot, en la foto que confirma la relació - Instagram
Rosalía i el seu xicot, en la foto que confirma la relació / Instagram

Diu que està gestionant bé la fama, la que està omplint les seves butxaques de diners. Ha començat a gastar-se’ls, per això, tal com demostren els quatre diamants que s’ha incrustat a les dents: “Et fan un forat a la dent, introdueixen el diamant i li posen ciment perquè et duri allà molts anys”. Una moda que comparteix amb la seva xicota, que també és fan d’aquest tipus de decoracions a la boca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa