Les fotos que confirmen la relació de Rosalía i Rauw Alejandro

Els dos cantants d'èxit confirmen que mantenen una relació, la que han intentat ocultar aquests últims mesos

Rosalía ha aprofitat el seu aniversari per confirmar la relació amb Rauw Alejandro, un dels cantants més exitosos d’aquest estiu. L’intèrpret del Me gusta todo de ti i la catalana van ser enxampats fa unes setmanes en un restaurant de Los Angeles, però no ha estat fins ara que han fet oficial que estan junts. En primer lloc cridava l’atenció que Rauw estigués convidat a la festa d’aniversari de Rosalía, la que ell compartia amb un missatge molt tendre a Instagram: “Setmana de cumple amb la meva reina“. Poc després era ella qui publicava un vídeo a Tik Tok que semblava confirmar-ho, ja que se’ls veia a casa seva ballant en roba còmoda després de passar la nit junts.

@rosalia

♬ You Can Do It – Ты.

Finalment, ha estat una publicació a Instagram en la que la cantant catalana assegura sentir-se beneïda el que ha confirmat tots els rumors. Per què? En aparèixer asseguda a sobre del cantant mentre aquest juga a un videojoc. Una imatge que evidencia la confiança que comença a haver-hi entre ells, que faria pocs mesos que surten junts. De fet, fins fa poc es pensava que el cantant sortia amb l’actriu d’Élite Ester Expósito.

Rosalía celebra l’aniversari amb el xicot, el que confirma la relació / Instagram

Els fans de Rosalía han embogit amb aquest anunci, el que els converteix automàticament en una de les parelles amb més expectació mediàtica al seu voltant. Els fans volen saber-ho tot, encara que de moment es mostren satisfets amb saber que, efectivament, els dos cantants d’èxit mantenen una relació. Cap dels dos no ha volgut fer declaracions al respecte, però les imatges parlen per si soles. El que no podran evitar ara és que els paparazzi els persegueixin allà on vagin, el preu a pagar per treure a la llum una relació que ja no podien seguir ocultant a la premsa ni als seus seguidors.

Nou comentari