Rosalía té nou xicot: l’enxampen agafada de la mà d’un cantant famós

Els fotògrafs han captat la cantant en una cita romàntica amb l'intèrpret d'una de les cançons de l'estiu

Rosalía ha aconseguit tocar el cel musicalment parlant. La cantant catalana triomfa a l’altra banda de l’oceà amb cançons que ràpidament es converteixen en èxits i amb amistats molt influents. La premsa rosa va boja perseguint-la per saber amb qui surt, sobretot des que es filtrés que ho havia deixat amb el també cantant C. Tangana.

Doncs bé, els paparazzi finalment han aconseguit la foto més buscada: la de Rosalía de la mà del seu nou xicot. I de qui es tracta? De l’intèrpret d’una de les cançons de l’estiu, Rauw Alejandro. El cantant està arrasant a tot el món i les emissores repeteixen el seu “ acelerás tos mis latidos y es que me gusta todo de ti” fins a l’avorriment. Els fotògrafs han captat els dos cantants d’èxit de la mà i dedicant-se carícies tendres a la sortida d’un restaurant a West Hollywood, el que sembla confirmar que han iniciat una relació.

Un parella estrambòtica en la manera de vestir i amb una repercussió mediàtica immensa. Ara que l’affaire ha sortit a la llum, de ben segur que els fotògrafs no els deixaran en pau fins que aconsegueixin la foto del primer petó. Cap dels dos artistes ha publicat cap fotografia a Instagram i ni tan sols s’han pronunciat al respecte. Mentrestant, els fans de tots dos aplaudeixen una unió amorosa que podria derivar en un hit conjunt.

Nou comentari