El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía, menyspreada pel seu ex: C. Tangana la critica en una entrevista controvertida
  • CA

Han passat tres anys des de la ruptura de Rosalía i C. Tangana, dos dels cantants més potents del panorama musical. Ara bé, mai no s’havia parlat tant d’ells com fins ara. La causa? Una entrevista incendiària de l’artista de Mala mujer a Rockdelux en la qual no deixa massa bé la seva exparella.

Tangana ha deixat clar que no és el millor fan de Rosalía: “L’obsessió que hi ha per Rosalía és tanta… Entre la salsa rosa, la presència que té i l’impacte… Citar com a referència Rosalía ara mateix és avorridíssim, és com dir que t’agrada la Coca-Cola. Doncs molt bé. Estava bé fa quatre anys, quan no la coneixia ningú. Allà sí. Una dona vestida de vermell… Jo entenc que la gent estigui obsessionada amb Rosalía, ho entenc perfectament perquè a mi m’ha passat. Ara bé, fa quatre o cinc anys. La gent arriba tard a les coses, en algun moment es passarà i deixaran de veure-la fins i tot en les gotes del gotejat”.

Davant d’aquesta crítica inesperada, han estat moltíssims els fans de Rosalía que han carregat contra ell. L’acusen de parlar des del rancor i la venjança, el que els ha envoltat de polèmica. Ha estat tan intens l’allau d’insults, que el cantant ha reaccionat: “Tot el que dic sobre ella és respecte de l’obsessió dels mitjans i dels fans de trobar connexions i referències a ella en els meus vídeos i cançons. Esteu dramatitzant i això demostra la vostra obsessió per la morbositat. Tant de bo algun dia presteu tota aquesta atenció a la música”. De la mateixa manera, la revista que li ha fet l’entrevista afirma que C. Tangana va demostrar “molta admiració” cap a ella en altres parts de la conversa.

I què ha dit la catalana al respecte? Rosalía ha optat per no pronunciar-se. Ara bé, molts seguidors s’han fixat que ha deixat de seguir C. Tangana a Instagram. Una possible venjança? Els noms d’aquests dos artistes exitosos continuen lligats, si més no mentre duri aquesta controvèrsia a la xarxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa