Rosa Benito rep una misteriosa invitació relacionada amb Rocío Carrasco

Rosa Benito ha sorprès a tothom en anunciar que ha rebut una misteriosa invitació per a veure el tràiler de ‘El último viaje de Rocío’, la segona part de la sèrie-documental sobre la vida de Rocío Carrasco. Ha estat ella mateixa qui ho ha anunciat al programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco, on treballa com a tertuliana.

Després de conèixer la possible victòria de Raquel Mosquera en els jutjats contra Rocío Carrasco, el periodista Miguel Ángel Nicolás ha recordat la imminent estrena de la segona temporada de la docu-sèrie de la filla de Rocío Jurado, i Rosa Benito ha revelat el que li va succeir. Segons les seves paraules, Alonso Caparrós la va esperar a la sortida del programa per a lliurar-li una invitació en la qual se la convida a l’estrena del tràiler de ‘El último viaje de Rocío’.

Rosa Benito | Telecinco
Rosa Benito | Telecinco

“Si l’últim viatge de Rocío és recordar Houston, Chipiona… Em sembla terrorífic”, ha assegurat una Rosa Benito que només sabia que l’estrena era aquest dijous, però que no tenia cap tipus més d’informació. Sonsoles Ónega ha volgut saber més, però ella mateixa ha llegit una invitació en la qual no posava ni hora ni lloc ni data.

“La Fábrica de la Tele té el plaer de convidar-te a la projecció del tràiler ‘El último viaje de Rocío”, és el text que posa en la invitació. Una invitació a la qual Rosa assegura que no assistirà per tenir un altre compromís i davant la qual s’ha mostrat una mica molesta: “Em convida La Fábrica de la tele, no em convida la meva neboda”.

Nou comentari