El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito respon a Rocío Carrasco: “Els Mohedano mai hem tingut por”
  • CA

Fa només uns dies que saltava la notícia que la segona part de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘En el nombre de Rocío’, veurà la llum segons el calendari previst, i que ni s’ajorna ni es deixarà d’emetre, com apuntaven algunes informacions. De fet, va ser la pròpia filla de Rocío Jurado qui ho va confirmar assegurant, en un clar missatge a la família Mohedano, que “no cal posar-se tan nerviós”.

I ha estat Rosa Benito qui li ha respost, en declaracions al programa ‘Ya es mediodía’, de Telecinco, on treballa com a tertuliana. “Jo no estic nerviosa per res, tots ho sabeu”, ha dit d’entrada l’exdona d’Amador Mohedano. A més, Rocío Carrasco també va avançar que en aquesta segona part del documental es veuran coses “de Rocío Mohedano, de la Rocío mare, família, cosina, tieta,… De Rocío, en resum”.

Rocío Carrasco s'estrena a 'Sálvame' - Telecinco
Rocío Carrasco s’estrena a ‘Sálvame’ – Telecinco

“M’ha produït molta alegria veure la imatge de la meva neboda tan tranquil·la i serena, la veig molt guapa i recuperada”, ha dit Rosa després de veure Rocío Carrasco en un acte social a Madrid, i tot seguit ha afegit: “Mai hem tingut por els Mohedano, si es parlarà d’aquesta Rocío Mohedano que nosaltres sí coneixem, i no la pantalla, perquè la televisió a qui coneix és a la Jurado”.

En aquesta línia, Rosa ha insistit: “Però si es parla de la Rocío Mohedano a la que li agradava fer unes llenties, que es posava un davantal i es posava a netejar la nevera, que és el que més li agradava, la que menjava pipes… Si parlarà dels aniversaris que celebràvem, dels Nadals que terminàvem tardíssim… Si es parlarà d’aquesta Rocío Mohedano m’encantaria que comencés a gravar-se ja. No demà, sinó avui mateix. Perquè aquesta és la Rocío que cal que conegui el públic, la de casa”.

I, ja fora de temps perquè el programa havia d’acabar, Rosa encara ha insistit una vegada més: “Però vull deixar clar que ningú de la família està nerviós, i que si es parla d’aquesta Rocío estic encantada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa