El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito amenaça amb plegar de Telecinco
  • CA

La guerra en el clan Jurado-Mohedano-Carrasco s’està cobrant més víctimes de les previstes. La primera va ser Antonio David Flores, qui va ser acomiadat de Mediaset quan es va estrenar la sèrie-documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, on Rocío Carrasco va explicar per primera vegada com va ser la relació de parella que va mantenir amb l’exguàrdia civil i com aquest la va maltractar física i psicològicament.

Rosa Benito | Telecinco
Rosa Benito | Telecinco

Però sembla que hi podrien haver més víctimes, ara que la filla de Rocío Jurado ha decidit explicar per quin motiu no es parla amb la seva família mediàtica -Gloria Mohedano, Amador Mohedano, Rosa Benito, etc.-. I una d’elles podria ser precisament Rosa Benito, exdona d’Amador, germà de la cantant, que s’ha defensat aquest dilluns des del programa ‘Ya es mediodía’ -on treballa com a tertuliana- de les declaracions i crítiques que va fer divendres Rocío Carrasco sobre la seva persona.

“Jo ja vaig dir en el seu moment que Antonio David Flores havia estat infidel a Rocío Carrasco amb una tal Sonsoles. No ho he negat mai, perquè jo ho vaig viure. No vaig veure cap petó entre ells, però no he negat mai que li va ser infidel”, ha començat assegurant Rosa Beinito.

Rocío Carrasco, traïda per la seva família - Telecinco
Rocío Carrasco – Telecinco

Amenaça amb marxar de Mediaset

“Ara sembla que tot el que ha fet la seva família en relació a ella és dolent, però a ella se l’ha protegit. I es diu també que jo he viscut de la meva neboda Rocío Carrasco, però si jo estic a Telecinco és perquè vaig començar defensar a la meva filla Chayo que va entrar a ‘GH Vip’. Jo he treballat moltíssim, no m’he aprofitat d’ella“, ha defensat l’ex d’Amador Mohedano.

Finalment, Rosa s’ha acabat posant nerviosa i ha amenaçat amb deixar el programa i Mediaset: “I si he de marxar d’aquest programa i d’aquesta cadena, me n’aniré, però ho faré amb el cap ben alt, perquè jo sé què he viscut. I esti molt contenta de pertanyer a aquesta família”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa