El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques al físic de Rocío Flores: “Ha engreixat per l’ansietat”
  • CA

Rocío Flores és la protagonista de la premsa del cor des que es filtrés una sentència judicial que la deixa en evidència. ‘Vanitatis’ ha tingut accés a la decisió que va prendre un jutge fa ara set anys: considerava provat que Rocío, amb només 15 anys, havia maltractat la mare durant tres anys. Aquesta bomba desmunta la mediàtica història que s’havia format al voltant de la família Flores Carrasco. Resultarà que Rocío Carrasco no era la dolenta?

La ruptura familiar ha acaparat hores i hores de televisió durant l’última dècada, però després d’aquesta revelació té pinta que ho farà encara més. De moment Antonio David, el pare de Rocío Flores, s’ha mostrat molt enfadat per la filtració de la sentència. I és que hem de destacar que havien aconseguit mantenir-la oculta durant aquests set anys, en principi per protegir la nena.

Antonio David Flores defensa la filla Cuatro

Antonio David Flores defensa la filla / Cuatro

La bomba ha sortit a la llum just quan Rocío Flores participa a ‘Supervivientes‘, el que fa que la seva sortida del reality sigui molt esperada. Com reaccionarà a la filtració? Durant el ‘Sábado Deluxe’ d’aquest cap de setmana, Belén Esteban ha assegurat que Rocío Carrasco va veure atentament l’estrena de la filla a ‘Supervivientes’. Antonio David, per la seva banda, se centrava en criticar Kiko Jiménez.

Aquests primers dies de Rocío Flores a ‘Supervivientes’ no estan sent gens fàcils. De moment ja ha fet evident que no es pot ni veure amb Yiya, una de les companyes d’edició. Però és que a més a més des de fora està rebent moltes crítiques per la seva figura, el que ha indignat el seu pare.

Rocío Flores a 'Supervivientes' Telecinco

Rocío Flores a ‘Supervivientes’ / Telecinco

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MARAVILLA ? ¡Estábamos deseando volver a ver este juego! ? #SVGala1

Una publicación compartida de Supervivientes (@supervivientestv) el

Antonio David l’ha defensat: “Rocío no té cap problema amb el seu físic. Fa temps que té problemes d’ansietat, per això ha augmentat de pes. Ella és molt conscient d’això, és un problema de salut i em sembla molt trist que es faci servir com un insult. Em sembla tremendo“. 

Uns primers dies complicats, que li han servit per convertir-se en la protagonista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa