El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores mostra el resultat del seu augment de pit
  • CA

Rocío Flores, la filla d’Antonio David i Rocío Carrasco, ha rebut moltes crítiques aquests darrers dies per l’operació estètica a la que s’ha sotmès. Només té 25 anys, per la qual cosa molts creuen que encara és massa jove per retocar-se tant. L’última intervenció? Un augment i recol·locació de pit. Ella ha justificat haver fet aquest pas per la important pèrdua de pes que ha experimentat en els últims mesos, especialment des que anés a Hondures per participar a Supervivientes. No li agradava veure’s el pit caigut, per la qual cosa preferia pagar 6.000 € i tornar a veure’s guapa.

Encara és molt recent, però la tertuliana de televisió i influencer ha volgut ensenyar el resultat de l’operació estètica. Ha presumit de pit retocat en una publicació amb dues fotografies. Hi apareix amb un vestit verd d’escot pronunciat que aprofita per exhibir-se: “Primer vestit que em poso després de l’operació i encara que no és el resultat definitiu del meu pit, no us podeu imaginar l’alegria que vaig sentir”. En el postoperatori ha de dur un sostenidor especial que ajuda a mantenir ferm el pit, el que reconeix que aquí no porta però que encara haurà de dur uns quants dies més.

Rocío Flores mostra el resultat de l’operació de pit / Instagram

Molts han aplaudit que estigui contenta amb el resultat i reconeixen que es veu un aspecte molt natural, el que ella perseguia. Mai no ha ocultat que li agraden les intervencions estètiques, una transparència reconeguda pels fans. Es pot comparar el resultat actual amb com era el seu escot abans de l’operació gràcies a fotografies del seu Instagram com aquesta:

Rocío ha experimentat un gran canvi des d’aquesta foto, abans del retoc / Instagram

Amb seguidors a favor i molts detractors en contra, ella opta per quedar-se amb les bones paraules i continuar presumint d’haver pres una bona decisió. Té els diners i la convicció que aquest serà un canvi cap a millor, per la qual cosa prefereix ignorar les crítiques i centrar-se en recuperar-se al 100% per poder tornar a la feina aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa