El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores passa per quiròfan per retocar-se els pits i explica per què
  • CA

Rocío Flores ha viscut un any molt complicat. Tot va començar amb la repercussió pel documental de la seva mare, Rocío Carrasco, que la deixava en evidència i obria antigues ferides. Poc després Telecinco va acomiadar el seu pare, Antonio David Flores, per les acusacions de maltractament que va deixar anar l’ex en directe. I, finalment, arribava la inesperada separació del pare i la seva estimada madrastra, l’Olga Moreno. Amb tot aquest caos familiar, la jove començava a col·laborar amb El programa de Ana Rosa i les crítiques cap a ella es multiplicaven. Cansada i farta d’aquesta situació, a principis d’any assegurava que havia decidit “passar de tot i de tots” i començar a centrar-se en si mateixa. I vaja si ho ha fet, tenint en compte que acaba de complir un dels seus propòsits d’any nou: veure’s més guapa. I com ho ha fet? Passant per quiròfan.

La jove ha explicat obertament que ha acudit a una clínica d’estètica per retocar-se els pits, els que es veia una mica caiguts des de feia un temps. El problema hauria estat la important pèrdua de pes que ha experimentat darrerament, concretament des del seu pas per Supervivientes en el que va perdre gairebé 20 kg en pocs mesos. Veure’s el pit caigut quan només té 25 anys la tindria una mica acomplexada, per la qual cosa s’hauria decidit per retocar-se i poder veure’s millor gràcies a la màgia del bisturí.

Tres dies després de la intervenció, ha publicat un vídeo a Instagram en el que explica com es troba: “Estic evolucionant bé, pensava que el postoperatori seria molt pitjor. De moment no he tingut el típic dolor aquest molt intens. He tingut molèstia i mal d’esquena, però el fisioterapeuta m’ha ajudat molt. He de dur aquestes benes als pits i en un parell de dies podré treure-me’ls i em faran les primeres cures. Estic molt contenta”. Poc després arribava un agraïment públic a la clínica.

Rocío Flores reconeix que ha passat per quiròfan per retocar-se el pit / Instagram
Rocío Flores agraeix la feina a la clínia estètica / Instagram

Aquesta no és la primera intervenció estètica que es fa la tertuliana, encara que sigui tan jove. Ella mateixa ha reconegut haver-se injectat àcid hialurònic als llavis, Botox, una operació per remarcar els pòmuls… A més a més de ser una habitual en els tractaments corporals. A Rocío Flores li agrada veure’s bé i no té por a gastar-se un munt de diners per aconseguir-ho. Ara els fans esperen que doni més detalls de l’evolució i que mostri l’abans i el després.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa